Eva Baró i Ramos

Candidata a la Secretaria de Gestió del Coneixement

Eva Baró
Eva Baró

Barcelona, 1974

 

És l’actual secretària de Gestió del Coneixement d’Esquerra Republicana. També actualment és regidora a l’Ajuntament de Barcelona i diputada d’Esquerra Republicana a la Diputació de Barcelona. Anteriorment ha estat diputada del Parlament de Catalunya entre el 2017 i el 2019.

 

És psicòloga especialista en metodologia de recerca en ciències socials i de la salut per la UB. Durant molts anys s'ha dedicat a la recerca en biomedicina i en salut pública. Ha publicat en revistes especialitzades internacionals i va ser empresària d'una petita consultora del sector sanitari dedicada al disseny, execució i anàlisi de projectes de recerca i desenvolupament de l’àmbit clínic, després d'haver tingut diversos càrrecs tècnics i gerencials en pimes del sector (1998- 2015). A partir del 2015 s'incorpora al Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya a l'Ajuntament de Barcelona per portar el gabinet del president de grup.

 

En l’àmbit cívic, és membre dels Castellers de Barcelona, dels quals va ser cap de colla els anys 2007 i 2008.

 

A Esquerra Republicana ha estat també vicesecretària de Coordinació Interna i Secretària d’Organització de la Federació Regional de Barcelona, com també responsable de la campanya territorial per a les eleccions locals del 2015 a Barcelona.