Jordi Castellana i Gamisans

Candidat a la Secretaria de Treball i Política Econòmica

Jordi Castellana
Jordi Castellana

Barcelona, 1988

 

És regidor de l'Ajuntament de Barcelona i president de la Comissió d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Barcelona. La passada legislatura ha estat conseller portaveu d'Esquerra Republicana al districte de les Corts.

 

És llicenciat en Economia per la UB, té un Màster Universitari de Fiscalitat a la UOC i està cursant el segon cicle del Grau de Dret, també a la UOC. Així mateix, té formació en Auditoria de Comptes del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya.

Ha treballat en el sector de l’auditoria de comptes, gestió d'entitats i sector bancari.

 

En l’àmbit cívic, és soci d’Òmnium Cultural i Som Energia i està afiliat a la Intersindical CSC. Ha estat vinculat a la Plataforma Infantil i Juvenil de les Corts, Riner Decideix, i ha fet col·laboracions amb l’Esplai Josepets i sindicats estudiantils a la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

 

Ha militat a les JERC, on ha desenvolupat diverses tasques en els àmbits local i regional, com a secretari de Finances. A Esquerra Republicana, on milita des del 2006, ha desenvolupat diverses tasques a la Secció Local de les Corts i a la Sectorial d'Economia.