Isaac Peraire i Soler

Candidat a la Vicesecretaria General de Vertebració Territorial i Partit Obert

Isaac Peraire
Isaac Peraire

Prats de Lluçanès (Lluçanès), 1985

 

És l’actual vicesecretari general de Coordinació Interna i Territori. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès des del 2007 i alcalde entre 2015 i 2019. Ha treballat a l’empresa familiar agrària, a la construcció, a una entitat cultural comarcal i al Servei de Joves de l'Ajuntament de Vic.

 

És llicenciat en Sociologia per la UB i ha cursat el programa Vicens Vives d’ESADE 2018-19. És l’autor del llibre Vida política. Prats de Lluçanès 1979-2002 i coautor de Vicenç i Àgata, 25 anys voltant. Membre de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, col·laborador de la Plataforma El Lluçanès és comarca i vinculat a diferents associacions locals i comarcals. Associat a l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. Durant més de 6 anys va ser redactor d'esports de la revista comarcal La rella.

 

Militant de les JERC, ha ocupat diverses responsabilitats en l'organització política juvenil, entre les quals, secretari Nacional d'Organització i Política Institucional. També ha estat secretari de Comunicació i Entorn d'ERC-Osona.