Marta Vilaret i Garcia

Candidata a la Vicesecretaria General de Drets, Llibertats i Lluita Antirepressiva

Marta Vilaret
Marta Vilaret

L'Hospitalet de Llobregat, 1980

 

Actualment és la vicesecretària general de Suport a la Presidència i la Secretaria General. També és regidora del grup municipal Ara Mollet ERC – MES a l’Ajuntament de Mollet del Vallès des del 2011. Anteriorment, va ser la cap de llista a l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles el 2003 i regidora a l’oposició fins al 2007. També entre el 2015 i el 2019 ha estat consellera de Política Territorial i Mobilitat i vicepresidenta segona del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

De formació, és Enginyera Tècnica d’Obres Públiques per la UPC i té un Màster en Urbanisme i Gestió de la Ciutat per la UOC.

 

Ha treballat com a tècnica calculista al sector privat i a l’empresa pública en la gestió d’obres municipals. Ha exercit també com a professional autònoma en l’àmbit de la redacció de projectes i l’eficiència energètica.

 

El 2000 va ser una de les fundadores del Casal Tio Canya a Mollet del Vallès. Actualment és sòcia d'Òmnium Cultural, d’Unicef, de la Creu Roja i sòcia cooperativista de la cooperativa de consum d’energia verda Som Energia.