Marta Vilalta i Torres

Candidata a la Secretaria General Adjunta

Marta Vilalta
Marta Vilalta

Torregrossa, Pla d’Urgell, 1984

 

En l’àmbit orgànic, és la vicesecretària general d’Estratègia, Entorn i Gestió del Coneixement d’Esquerra Republicana de Catalunya. També fa de portaveu de l’organització. Institucionalment, és diputada del Parlament per Lleida. Anteriorment va ser també la directora general de Joventut de la Generalitat (2016-2018) i diputada entre el 2012-2015 en representació de les JERC. En l’àmbit orgànic, va ser també secretària nacional d’Entorn i membre de les executives regionals de Lleida i comarcal del Pla d’Urgell.

 

És llicenciada en Periodisme per la UAB, ha cursat estudis en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UOC i té un Màster en Direcció Pública. Col·labora i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació, entre els quals La Mañana, Flaixbac i Ràdio UA1.  Va ser la responsable de premsa de la Federació d’Esquerra de Lleida i tècnica de comunicació al Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat. És autora del llibre de Pagès Editors La centralitat política.

 

És membre d’Òmnium Cultural, de l’ANC, sòcia de Som Energia, participa en entitats locals i comarcals i és una de les integrants del Club Esportiu Patí Torregrossa.